Ciolacu îl tachinează pe Laporta: Yamal e un jucător senzaţional, dar şi „noi” mizăm pe Arda Guler

Premierul Marcel Ciolacu, fan declarat al echipei Real Madrid, s-a întâlnit miercuri la Palatul Victoria cu preşedintele rivalei de tradiţie a favoriţilor săi, Joan Laporta, şeful clubului FC Barcelona. Întâlnirea a avut loc în contextul lansării în România a Academiei de Fotbal Barca.

Urmărește
118 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl tachinează pe Laporta: Yamal e un jucător senzaţional, dar şi „noi” mizăm pe Arda Guler

Sursa foto: Facebook

„Este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să îşi deschidă porţile tinerilor noştri români”, a sris Marcel Ciolacu pe facebook.

„I-am transmis preşedintelui Laporta că îmi doresc ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona. Aşa cum au fost în anii ‘90 Hagi şi Gică Popescu, când şi eu, ca toată România, ne mândream cu asta”, a mai detaliat Ciolacu.

Premierul nu a ezitat pe finalul mesajului său să trimită o „săgeată” către fanii Barcelonei, spunând: „Şi da, Lamine Yamal e un jucător senzaţional, dar şi „noi” mizăm pe Arda Guler.”, făcând referire la două dintre cele mai tinere şi promiţătoare talente de la Barcelona, respectiv Real Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici