Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

Premierul Marcel Ciolacu răspunde ironic criticilor preşedintelui Klaus Ioahannis referitoare la negocierea portofoliului de comisar european: „E mai sensibil. Eu n-am negociat nimic pentru Marcel Ciolacu”.

Urmărește
842 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

Ciolacu, ironic după criticile lui Iohannis: E mai sensibil

Premierul Marcel Ciolacu susţine, joi, că n-a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis despre schimbarea legii electorale.

„Ţin să-i dau dreptate domnului Iohannis, acum după ultima declaraţie, este inadmisibil să facem o lege pentru o singură persoană”, a spus Ciolacu la Hotspot.

Întrebat despre atacul preşedintelui de miercuri, Ciolacu a spus: „E mai sensibil domnia sa. Eu nu m-am supărat când am vândut Ardealul, mi-am văzut de treaba mea şi am încercat să aduc argumente în faţa românilor că lucrurile nu stau aşa. Nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele ca şi preşedinte al României”, a declarat premierul.

Acesta a spus că a fost deranjat de remarca preşedintelui cu privire la negocierea postului de comisar european.

„Eu sunt un social-democrat, cele mai mari provocări ale României sunt în zona social-democrată. Un portofoliu pe muncă, locuinţe, învăţământ, are foarte multe componete în viaţa reală a românilor de acum”, a explicat Ciolacu.

Acesta susţine că este un mai bun negociator decât preşedintele: „Am văzut ce negociază dânsul, cu adevărat diferenţa a fost că eu n-am negociat nimic pentru Marcel Ciolacu, pentru PSD”.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus miercuri că nu îşi doreşte o lege pentru propria candidatură şi că va avea grijă ca această lege să nu existe.

De asemenea, despre portofoliul de comisar european obţinut de România, Iohannis a spus: „Negocierea pentru această poziţie a fost făcută la nivel de prim-ministru şi cred că este mai bine să-l întrebaţi pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obţine un portofoliu economic şi a obţinut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conţine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici