Ciolacu, la coadă la covrigi: Am râs pe seama filmului de pe internet, umorul românilor e incredibil

  • Premierul Marcel Ciolacu a stat la coadă pentru a-şi cumpăra covrigi în timpul vizitei pe care a făcut-o la Craiova.
  • El a dezvăluit că a râs pe seama filmuleţului care circulă pe internet în care candidatul Ciolacu apare transportând o ladă de covrigi.
Urmărește
3494 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la coadă la covrigi: Am râs pe seama filmului de pe internet, umorul românilor e incredibil

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, însoţit de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a mers marţi la o covrigărie din oraş. El a cumpărat covrigi şi a plătit cu ajutorul cardului virtual de pe telefonul mobil. Premierul a spus că în timp ce stătea la coadă s-a amuzat pe seama filmuleţului care circulă pe internet. „Umorul românilor este incredibil”, a fost concluzia lui Marcel Ciolacu.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguţa pe seama filmuleţului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

În filmul la care face referire premierul, apar candidaţii la alegerile prezidenţiale. Este vorba despre un videoclip ironic realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale. Printre alţii, candidatul PSD apare având în mână o ladă cu covrigi cu referire la fosta afacere a familiei Ciolacu.

Ciolacu a fost surprins în timpul unei conferinţe de presă în trecut în timp ce îi ieşeau bancnote din buzunarul hainei, iar acum preşedintele PSD apare în fotografii plătind cu cardul virtual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici