Ciolacu, la depunerea candidaturii: Preşedintele trebuie să dea explicaţii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a depus sâmbătă candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, la Biroul Electoral Central. El a spus că vine cu un plan şi un crez pentru România.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, la depunerea candidaturii: Preşedintele trebuie să dea explicaţii

Ciolacu, la depunerea candidaturii: Preşedintele trebuie să dea explicaţii

Ciolacu a spus că România a avut, în ultimii 20 de ani, 17 guverne: „Acesta a fost modul de abordare al foştilor preşedinţi. Ca să poată să-şi conserve puterea şi să-şi exercite o putere mai mare, au preferat acest lucru în detrimentul României şi al românilor. Cred că a venit timpul să privim de această dată cu echilibru şi responsabilitate această funcţie şi această demnitate în statul român”.

După ce şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte, Ciolacu a spus că vine „cu un plan pentru România” şi cu „un crez politic, şi mai ales cu un angajament moral”.

„Vorbim despre venituri mai mari şi putere de cumpărare pentru români, vorbim despre reindustrializarea României, vorbim despre finalizarea autostrăzilor şi a întregii infrastructuri şi în domeniul educaţiei şi al sănătăţii, vorbim de demnitatea românilor din Diaspora şi trebuie să ne implicăm cât mai mult pe lângă celelalte guverne şi ceilalţi preşedinţi din lume unde avem o Diaspora foarte mare pentru că ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră, că peste 5 milioane de români au preferat să părăsească România”, a afirmat Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că trebuie să ia sfârşit perioada în care preşedintele trebuie să ocupe „să distrugă un partid politic” sau preşedintele trebuie „să arate ură faţă de adversarii politici şi să-i considere pe adversarii politici duşmani politici”.

De asemenea, preşedintele PSD a mai spus că este de părere că preşedintele României trebuie „să dea explicaţii” asupra programului său.

„Trebuie să dea explicaţii de ce face anumite deplasări, ce îşi propune în aceste deplasări, când se întoarce din aceste deplasări, să dea explicaţii ce a realizat, ce a câştigat pentru România, trebuie să meargă cu oamenii de afaceri şi, în ultimul rând, trebuie să spună transparent care au fost cheltuielile deplasării şi care a fost câştigul acelei deplasări”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici