Ciolacu: Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan

  • Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.
  • Social-democratul afirmă că nu-şi doreşte să intre în turul doi al prezidenţialelor cu George Simion, deoarece ar deveni liderul Opoziţiei.
Urmărește
414 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan

Ciolacu: Liderul Opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan

„În turul 2, şi o să vă explic şi asta cu toate când ne lungim, în turul 2, de obicei, intră Puterea şi Opoziţie. Normal că sunt exponentul Puterii dacă sunt primul ministru în România. Nu pot să spun şi eu - ştiu că eu sunt în Opoziţie faţă de membrii guvernului de la PNL. E o utopie. Nu vreau să intru cu George Simion. Pentru că cel care intră în turul 2, într-un fel devine liderul Opoziţiei. Şi eu nu-mi doresc pentru România ca George Simion să devină liderul Opoziţiei. Dacă vreţi... democratul Marcel Ciolacu, nu candidatul Marcel Ciolacu... mi-aş dori să intru cu domnul Nicolae Ciucă”, afirmă la DigiFM Marcel Ciolacu.

El afirmă că Nicolae Ciucă este candidatul unui partid mare, „care se poate mobiliza şi poate să-şi trimită candidatul în turul 2, cum şi PSD-ul a făcut-o cu doamna Dăncilă, nefiind un candidat formidabil”.

„Se poate întâmpla aşa. Dar, liderul Opoziţiei din România în acest moment, este Nicuşor Dan. Primarul general al Capitalei. Ăsta este adevărul”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici