Marcel Ciolacu, membrilor PSD: Am luat decizia să candidez la preşedinţie. Împreună vom reuşi

  • Vă salut, sunt Marcel Ciolacu, după ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre dumneavoastră am luat decizia să candidez la preşedinţia României.
  • Acesta este mesajul trimis tuturor membrilor PSD, sub formă de apel telefonic, de Marcel Ciolacu.
Urmărește
890 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, membrilor PSD: Am luat decizia să candidez la preşedinţie. Împreună vom reuşi

Marcel Ciolacu, membrilor PSD: Am luat decizia să candidez la preşedinţie. Împreună vom reuşi

„Împreună am reuşit să facem din PSD principala forţă politică din România şi tot împreună îmi doresc să câştigăm următoarele alegeri! Sunt un partener de încredere al dumneavoastră şi sunt un om de echipă. De aceea, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu dumneavoastră am decis să îmi depun candidatura la Preşedinţia României. Sunt pregătit să-mi asum acum responsabilitatea de a fi preşedintele tuturor românilor. Am credinţa că pot contribui la viitorul ţării mele – un viitor în siguranţă şi bunăstare. La Congresul de sâmbătă voi veni în faţa românilor cu Planul meu pentru România şi vă voi cere sprijinul pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, este mesajul lui Marcel Ciolacu transmis pe grupurile PSD..

El a trimis şi câte un mesaj audio, sub formă de apel telefonic, fiecărui membru PSD.

„Vă salut, sunt Marcel Ciolacu, după ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre dumneavoastră am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că împreună vom reuşi să recâştigăm preşedinţia după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres, voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoare de a lupta în numele dvs. şi al românilor pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră”, spune Marcel Ciolacu în mesaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici