Ciolacu: Nici Ciucă, nici Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie

Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii...”.

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nici Ciucă, nici Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie

Sursa foto: Facebook

„Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii...”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul a postat programul său din 3 aprilie, când a avut, printre altele, o întrevedere cu omologul maghiar Viktor Orban, două întâlniri la Palatul Victoria şi o deplasare în judeţul Giurgiu.

Pe 3 aprilie a avut loc o discuţie între liderii PSD şi PNL, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, despre proiectul de lege care să dea posibilitatea şefului statului să candideze la alegerile parlamentare, ca independent pe lista unui partid politic, iar preşedintele social-democraţilor a promis susţinerea acestui demers, au afirmat surse din PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici