Ciolacu: Onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei. Reacţia PNL

„Poate trebuie să înţelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei”, a spus premierul Marcel Ciolacu, cu referire la negocierile privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale.

131 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei. Reacţia PNL

Ciolacu: Onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei. Reacţia PNL

Liderul PSD Marcel Ciolacu susţine că PNL doreşte „să schimbe regulile jocului”.

„Nu am stabilit încă să avem o şedinţa de coaliţie. Este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeaşi nu are rost să facem o şedinţă de coaliţie. Abordarea mea de preşedinte al PSD este una foarte clară: dânşii nu şi-au tţinut cuvîntul dat. Poate trebuie să înţelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei”, a spus joi, la Bruxelles, Ciolacu.

În replica, liberalul Florin Roman spune că Marcel Ciolacu „nu poate şantaja voinţa a 2,5 milioane de romani, care au votat PNL”.

„Vedem o anumită nervozitate la preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, între două vizite la un meci şi la o bere rece. Probabil, din cauza caniculei şi a stresului legat de evaluarea naţională şi de bacalaureat. Când vorbeşte de onoare, în acest caz a domnului Ciucă, cred ca dl Ciolacu vorbeşte de funie în casa spânzuratului. Altfel e greu de înţeles de ce principala lui grijă e data alegerilor şi nişte panouri. Rezultatul <dezastruos> al PNL în alegerile locale, de peste 30%, la votul politic îl încurcă teribil pe dl Ciolacu şi pe PSD. Planul său, de preşedinte peste noapte, cu sprijinul PNL a căzut. Şi-ar dori cu disperare un George Simion sau o <Mihaela, dragostea mea>, în turul 2, dar românii i-au spus clar ca turul 2 va fi o confruntare cu un general, cu onoare, aflat în slujba ţării”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Acesta adaugă că PNL rămâne în guvern şi nu poate fi şantajat: „Cum nu pot fi şantajaţi, domnule Ciolacu, nici cei 2,5 milioane de români care au votat PNL şi care vor un preşedinte liberal de dreapta. Şi în final vă adresez rugămintea ca între două meciuri şi o bere, poate vă mai amintiţi că şi trebuie să guvernaţi România. Sunteţi totuşi premierul României şi aveţi această responsabilitate!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici