Ciolacu: Pe listele PSD nu va fi niciun candidat trimis în judecată

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă, luni, la Iaşi, că pe listele partidului, „cu certitudine” nu va fi niciun candidat trimis în judecată.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Pe listele PSD nu va fi niciun candidat trimis în judecată

Ciolacu: Pe listele PSD nu va fi niciun candidat trimis în judecată

„Ce pot să spun, în schimb, cu certitudine. Mâine am un Consiliu Politic Naţional. Şi vă anunţ oficial că o să cer colegilor mei ca niciun candidat pe listele Partidului Social-Democrat să nu fie, dacă este, trimis în judecată”, afirmă Marcel Ciolacu.

El afirmă că nu este vorba nici măcar de candidaţi condamnaţi în primă instanţă.

„Nu dacă are o sentinţă în prima instanţă. Şi veţi vedea că niciun candidat pe listele Partidului Social-Democrat nu va fi, dacă este trimis în judecată într-o cauză penală. Aia vă spun cu certitudine”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici