Ciolacu pensionarilor: Sub nicio formă nu li se vor cere înapoi bani după recalcularea pensiilor

Pensionarilor nu li se vor cere sub nicio formă înapoi bani după recalcularea pensiilor, declară Marcel Ciolacu: „Din 10 oameni la Casa de Pensii opt oameni întreabă dacă nu li se iau cumva banii înapoi”.

Urmărește
261 afișări
Imaginea articolului Ciolacu pensionarilor: Sub nicio formă nu li se vor cere înapoi bani după recalcularea pensiilor

Ciolacu pensionarilor: Sub nicio formă nu li se vor cere înapoi bani după recalcularea pensiilor

Premierul a declarat, marţi seara, la România TV, că legea privind recalcularea pensiilor a fost negociată cu Comisia Europeană şi priveşte închiderea inechităţilor din sistemul de pensii a României.

„Anomaliile trebuiau îndreptate. Am venit cu o lege negociată, sustenabilă pe termen mediu şi lung, de a închide toate inechităţile din societate. Am înţeles că sunt în jur de 2.500 de cereri de recalculare. Vorbim de 4,7 milioane de pensionari”, a spus premierul.

Ciolacu a declarat că primeşte mesaje conform cărora oamenii au primit 2.000 de lei în plus şi le este teamă să cheltuie banii de teamă că li se vor cere înapoi.

„Nu le mai ia nimeni niciun ban înapoi. Din 10 omeni la Casa de Pensii opt oameni întreabă dacă nu li se iau cumva banii înapoi. Sub nicio formă nu li se vor cere înapoi banii. Nu mai înţeleg săracii pensionari nimic. Regulile sunt foarte clare, calculul este foarte clar, prevăzut în acordul făcut cu Comisia Europeană”, afirmă premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici