Ciolacu, pentru Geoană: Dacă vrea, îi reamintesc cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedinte

Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD, şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României, spune Marcel Ciolacu despre Mircea Geoană. „Să-şi vadă de treaba lui”, adaugă liderul PSD, în replică la declaraţiile lui Geoană despre faptul că se meditează la economie şi engleză.

Urmărește
1594 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, pentru Geoană: Dacă vrea, îi reamintesc cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedinte

Ciolacu, pentru Geoană: Dacă vrea, îi reamintesc cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedinte

„Nu am fost repetent... Cred că a exagerat. Asta e părerea mea. E cazul să îşi vadă... Eu îi urez succes. Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD, şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României... Nu am nicio reţinere. Dar, până atunci, să-şi vadă de treaba lui”, spune Marcel Ciolacu, în replică la declaraţiile lui Mircea Geoană despre faptul că se meditează la economie şi lb. engleză.

Întrebat despre faptuil că Mircea Geoană a spus că şi-ar dori să fie cu Marcel Ciolacu în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pentru că ar câştiga mai uşor, liderul PSD a spus: „Să câştige, ne vedem”.

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
geoană,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici