Ciolacu, răspuns pentru Ciucă: Vreţi nu vreţi, sunteţi parte a deciziei

„Domnule Ciucă, pentru prima dată îmi este şi jenă să vă răspund. Acest circ de-a opoziţia nu ajută pe nimeni. Şi nici pe dumneavoastră!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, în urma mesajului publicat de Ciucă, referitor la răspunsul Comisiei Europene pentru cererea de plată numărul 3 din PNRR.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, răspuns pentru Ciucă: Vreţi nu vreţi, sunteţi parte a deciziei

„Românii aşteaptă altceva de la un om de stat. În primul rând aşteaptă asumare. Iar tot ceea ce a invocat Comisia sunt lucruri petrecute în mandatul dumneavoastră”, a scris Ciolacu.

Premierul a mai spus că „din fericire”, lucrează foarte bine ministrul Burduja şi „vom corecta toate nenorocirile făcute în companiile din energie de fostul ministru Virgil Popescu, colegul dvs. Lucrez foarte bine cu ministrul Transporturilor şi probabil că aţi sesizat că astăzi un alt coleg al dumneavoastră şi-a dat demisia în sfârşit de la Metrorex. Lucrez foarte bine cu SGG-ul condus de PNL şi vom relua cât mai repede procedurile la AMEPIP. Lucrez foarte bine cu toată lumea, domnule Ciucă, ca să corectăm ceea ce s-a greşit şi să nu pierdem niciun euro din PNRR”.

Ciolacu crede, de asemenea, că mai rămâne de decis în coaliţie „împreună”, „care este cea mai bună decizie pentru micii antreprenori, pe care clamaţi că îi susţineţi”.

Acesta a punctat că ar fi nevoie de o decizie politică clară cu privire la pragul pentru microîntreprinderi. „Acela pus în PNRR de guvernul de dreapta condus de preşedintele PNL de la acea vreme - dl. Cîţu!”.

„Oamenii trebuie să ştie: avem de ales între a scădea pragul la microîntreprinderi şi a lua în jur de 300 de milioane de euro sau a renunţa la bani şi a păstra cuantumul actual de 500 de mii de euro. Vreţi nu vreţi, domnule Ciucă: sunteţi parte a deciziei! Asumaţi-vă!”, şi-a încheiat premierul mesajul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici