Ciolacu: Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova

„Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova. Rusia va duce Republica Moldova în zona izolării”, spun premierul Marcel Ciolacu, la declaraţiile comune cu prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova

Ciolacu: Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova

„Nu vreau să mă implic şi nici nu am voie constituţional în alegerile din Republica Moldova, dar un singur lucru o să-mi permit să spun. Rusia nu este nicio garanţie pentru Republica Moldova. Rusia va duce Repubblica Moldova în zona izolării Republicii Moldova, în zona sărăciei. Nu va aduce nici securitate, nici dezvoltare”, a spus Ciolacu.

Premierul român a menţionat că obiectivul principal este integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

„Avem, ca şi comparaţie, 20 de miliarde de euro în acest moment să investesc din banii europeni în acest an în România. Asta înseamnă integrarea în Uniunea Europeană! (...) România beneficiază de un grant de 500 de milioane de euro numai pentru împădurire. În acest moment, în România am ajuns la un salariu mediu de 1.100 de euro. Am ajuns la o pensie medie de 550 de euro. Asta va aduce şi Republicii Moldova integrarea în Uniunea Europeană. Nu putem vorbi despre Republica Moldova decât în interiorul Uniunii Europene”, a adăugat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici