Ciolacu: Vă dau o veste tristă astăzi: nu va fi nicio creştere de cotă de TVA

Ministrul de Finanţe vine cu veşti bune de la negocierile cu Comisia Europeană, spune Marcel Ciolacu: „Vă dau o veste tristă astăzi: nu va fi nicio creştere de cotă de TVA”.

Urmărește
4809 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Vă dau o veste tristă astăzi: nu va fi nicio creştere de cotă de TVA

Ciolacu: Vă dau o veste tristă astăzi: nu va fi nicio creştere de cotă de TVA

Ciolacu a fost întrebat joi despre economiştii care spun că dacă Guvernul nu va găsi o soluţie să reducă cheltuierile, o creştere a cotei de TVA va fi inevitabilă în 2025.

„Vă dau o veste tristă astăzi, nu va fi nicio creştere de cote de TVA. Tocmai s-au terminat discuţiile între Ministrul de Finanţe şi Comisia Europeană, a avut întâlniri şi astăzi. Într-o oră se urcă în avion şi vine acasă, şi sunt ferm convins că mă va informa şi pe mine şi pe domnul preşedinte Nicolae Ciucă, cum este normal”, a spus Ciolacu.

Întrebat ce i-a spus ministrul Boloş despre aceste negocieri, premierul a afirmat: „Sunt veşti bune şi le discutăm în detaliu. Asta înseamnă că nu vom mări taxele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici