Ciolacu: Vom continua să depunem eforturi ca vocea românilor să fie ascultată în UE

Vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată, a transmis premierul Marcel Ciolacu, după ce a participat joi la şedinţa liderilor social-democraţi europeni (PES) de la Bruxelles.

97 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Vom continua să depunem eforturi ca vocea românilor să fie ascultată în UE

Ciolacu: Vom continua să depunem eforturi ca vocea românilor să fie ascultată în UE

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune, într-o postare pe Facebook, că a discutat joi la şedinţa liderilor social-democraţi europeni (PES) de la Bruxelles cu şefii de stat şi de guvern din Europa despre mesajul puternic transmis de români pentru o Uniune Europeană mai solidară, care să îşi respecte toţi cetăţenii.

„Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE şi vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată”, scrie premierul.

Acesta susţine că, în interiorul PES, Partidul Social Democrat este respectat şi influent, „capabil să reprezinte cu forţă şi profesionalism interesele românilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici