Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propus de coaliţia PSD-PNL la Primăria Capitalei, a arătat vineri că nu-şi doreşte să facă administraţie politică în Bucureşti. El nu a renunţat la cursa electorală.

588 afișări
Imaginea articolului Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală

Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală

”Eu am vrut să fac o administraţie publică în Bucureşti mizând pe un sprijin politic stabil în Consiliul General al Capitalei. Nu am vrut niciodată să fac o administraţie politică în Capitală”, a arătat Cătălin Cîrstoiu vineri, într-o conferinţă de presă.

Cât despre cele legate de suspiciunea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte, acesta a afirmat că ”doar o instituţie poate emită un raport care să constate acest lucru, adică Agenţia Naţională de Integritate”.

Cîrstoiu nu a renunţat la cursa pentru Primăria Capitalei, afirmând că mandatul său de candidat este pe masa coaliţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici