Ciucă: Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate

Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

167 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate

Ciucă: Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate

„Onoarea mea a fost, este şi va rămâne pentru România şi pentru români. Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate. Nu mi s-a reproşat niciodată până acum. În viaţa politică lucrurile stau altfel, dar totuşi diferenţa cred că trebuie să fie făcută de faptul că pe cei care au ridicat un astfel de subiect mai întâi de toate să se uite la propria prestaţie şi dacă o fac vor ajunge singuri la o concluzie. Onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai. Este o chestiune pe care o ai sau nu o ai. În felul acesta, încă o dată, eu nu am vorbit de rău pe niciunul dintre dumnealor şi nici nu vreau să o fac. Sunt lucruri mult mai importante pe care merită să le dezvoltăm şi să le discutăm. Ceea ce are sau nu are fiecare dintre noi rămâne de văzut”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă liderii PSD sunt oameni de onoare.

El menţionează că niciodată nu i s-a reproşat că nu se ţine de cuvânt. De asemenea, îi răspunde şi prim-vicepreşedintelui social-democrat Sorin Grindeanu.

„Mai e o chestiune - în politica din România sunt singurul om politic care a demonstrat că are onoare atunci când am făcut transferul de mandat de la Palatul Victoria. Când o vor face şi alţii, putem să discutăm, dar îmi aduc aminte că alţii au stat şi au avut altfel de abordări când au ocupat aceeaşi funcţie în acelaşi mandat”, încheie Ciucă, cu aluzie la faptul că în 2017 guvernul Grindeanu a fost demis prin moţiune de cenzură iniţiată de propriul partid, PSD.

Sorin Grindeanu a publicat recent, pe contul său de Facebook, documentul semnat de liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, în luna martie, în care PNL a convenit cu Partidul Social Democrat, în privinţa calendarului alegerilor prezidenţiale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici