Ciucă: Demersul Elenei Lasconi e politicianist şi neserios. Ţara e în pericol să fie acaparată de PSD

„Îi invit pe doamna Lasconi şi pe reprezentanţii USR la sediul Partidului Naţional Liberal pentru a discuta despre viitorul ţării”, afirmă liderul liberal, Nicolae Ciucă. Preşedintele PNL spune că demersul Elenei Lasconi privind moţiunea de cenzură este unul „politicianist şi neserios”

Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Demersul Elenei Lasconi e politicianist şi neserios. Ţara e în pericol să fie acaparată de PSD

Ciucă: Demersul Elenei Lasconi e politicianist şi neserios. Ţara e în pericol să fie acaparată de PSD

„Astăzi suntem la guvernare cu PSD pentru că USR a decis în 2021, după şase luni de guvernare cu PNL, să părăsească guvernarea şi să depună moţiune de cenzură împreună cu AUR. Astăzi vedem acelaşi exerciţiu neserios al aceluiaşi actor, USR condus de doamna Lasconi - anunţă o moţiune de cenzură din maşină, fără un text, fără discuţii cu noi. Spun asta pentru că şi dumneaei ar trebui să ştie, ca şi mine, că actuala configuraţie parlamentară nu ne permite un guvern de dreapta pe care mi-l doresc. Eu şi PNL luptăm cu un pericol real - PSD, un pericol la adresa democraţiei”, spune Nicolae Ciucă într-un clip video postat pe Facebook.

El îi invită public pe Elena Lasconi şi liderii USR la sediul PNL să discute „despre viitor”.

„Dacă vrem să avem democraţie nu dăm foc ţării, ci luptăm cu raţiune şi forţă împotriva abuzurilor. Eu sunt un om serios, nu dau curs unor demersuri politicianiste şi neserioase când ţara e în pericol să fie acaparată de PSD. Mai sunt două luni până când vom avea un nou guvern legitimat de votul românilor. Până atunci, mediul economic din România îşi doreşte lideri responsabili, pensionarii au nevoie de pensii, familiile au nevoie de siguranţă, iar instituţiile trebuie să funcţioneze”, încheie Ciucă.

Preşedinta USR Elena Lasconi a anunţat că USR va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici