Ciucă, despre răcirea relaţiilor cu Ciolacu: Mai fuserăm plecaţi, când unul, când altul

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit despre relaţia tensionată cu liderul PSD, Marcel Ciolacu. Mai fuserăm plecaţi, când unul, când altul, a ironizat situaţia liderul liberal. El a mai dezvăluit cum se va numi şi când va fi lansată cartea sa.

Urmărește
263 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre răcirea relaţiilor cu Ciolacu: Mai fuserăm plecaţi, când unul, când altul

Ciucă, despre răcirea relaţiilor cu Ciolacu: Mai fuserăm plecaţi, când unul, când altul

Nicolae Ciucă a spus că relaţia cu Marcel Ciolacu s-a răcit în urma atacurilor dintre PSD şi PNL. El a dezvăluit că a ultima oară a discutat cu şeful Guvernului „zilele acestea, după congresul PSD”.

„Mai fuserăm plecaţi când unul, când altul”, a explicat Ciucă, luni seara, la Antena 3.

Nicolae Ciucă a mai anunţat că relaţia PNL cu PSD va fi analizată joi, în cadrul unei întâlniri a liderilor liberali.

„Fiecare cu caracteristicile şi tehnicile proprii, este nevoie de multă adaptibilitate şi, uneori, de flexibilitate”, a spus Ciucă atunci când a fost rugat să spună dacă a fost mai dificilă confruntarea cu talibanii decât cea cu liderii PSD.

Totodată, liderul liberal a anunţat în premieră că titlul viitoarei sale cărţi va fi „În Slujba ţării”. Cartea va fi lansată la începutul lunii septembrie, a adăugat Nicolae Ciucă. Să nu se aştepte cineva la un bestseller, este o poveste a vieţii mele, a precizat Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici