Ciucă îi răspunde „colegului” Ciolacu: Are o criză de gestionat. Nu să vorbească despre cărţi

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, îi răspunde „colegului” de coaliţie, Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, în ceea ce priveşte cartea sa, „Un ostaş în slujba ţării”: „Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărţi (...). Are o criză uriaşă de gestionat.”

Urmărește
154 afișări
Imaginea articolului Ciucă îi răspunde „colegului” Ciolacu: Are o criză de gestionat. Nu să vorbească despre cărţi

Ciucă îi răspunde „colegului” Ciolacu: Are o criză de gestionat. Nu să vorbească despre cărţi

„Am citit postarea-replică a „colegului” Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în acelaşi fel, aş putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată. Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în faţa unor situaţii care implică termenul de MALPRAXIS”, spune preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

El face o ironie, după ce, anterior, joi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a încurcat când a vorbit despre malpraxis şi a ieşit termenul „malsprasi”.

Ciucă spune că este „ridicol” ca Marcel Ciolacu să vorbească despre cărţi, când are de gestionat criza de la Spitalul „Sf. Pantelimon”.

„Ridicolul situaţiei vine din insistenţa lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărţi. Tragicul vine din situaţia de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acţiuni şi responsabilitate guvernamentală. Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărţi şi marketing politic. Are o criză uriaşă de gestionat”, a mai spus Ciucă, pe Facebook.

Premierul a spus, anterior, că jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice, nici măcar în politică, referindu-se la liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„România are nevoie de lideri coerenţi şi, mai ales, consecvenţi! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi şi disperaţi, nu al bărbaţilor de stat, de la care lumea aşteaptă soluţii la problemele lor. Să te prăbuşeşti aşa, după ce ai bătut marşul <stabilităţii> la înviorare, la prânz şi seara, este destul de trist. Şi ipocrit! Domenii vitale precum sănătatea şi educaţia nu se tratează precum o ciorbă de burtă, ci cu foarte multă seriozitate şi atenţie, sub toate aspectele, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El spune că justiţia trebuie să facă lumină în cazul de la Spitalul Sf. Pantelimon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici