Ciucă: În momentul de faţă, nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu

Nicolae Ciucă spune că „în momentul de faţă” nu l-ar nominaliza pe Marcel Ciolacu premier. Întrebat dacă, însă, singura majoritate parlamentară posibilă va fi cu PSD, Ciucă răspunde că va respecta ce scrie în Constituţie.

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Ciucă: În momentul de faţă, nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu

Ciucă: În momentul de faţă, nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu

Întrebat, miercuri seara, la România TV, dacă exclude varianta în care Marcel Ciolacu ar putea rămâne la Palatul Victoria într-o nouă guvernare de coaliţie, chiar dacă preferinţa sa este o coaliţie de dreapta, Ciucă a răspuns: „În momentul de faţă, eu nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu. Deci acum nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu”.

Dacă singura majoritate parlamentară posibilă şi eficientă va fi cu PSD, Ciucă afirmă că va respecta ce scrie în Constituţie.

Întrebat dacă pe Iohannis l-ar nominaliza premier, liderul liberal a spus că nu crede că este cazul. „Nu am discutat niciodată. Vă spun că nu este cazul. (...)
La cum îl cunosc, nu cred că nu ar fi vorbit despre chestiunea asta până acum”.

În ce priveşte alegerile prezidenţiale, Ciucă spune că nu are niciun fel de problemă legat de ceea ce urmează dacă va câştiga sau va pierde: „Dar aşa cum simt eu lucrurile, pe totul sau nimic, eu vă spun că noi vom câştiga”. Întrebat cu sprijinul cui în turul al doilea, Ciucă a răspuns iniţial „cu sprijinul Partidului Naţional Liberal”, după care a adăugat „cu al celorlalte forţe politice de dreapta. Asta pe de o parte. Să ştiţi că românii au avut de fiecare dată mult mai bine dezvoltat simţul măsurii decât credem noi, cei care ne uităm pe cifre, pe analize sau pe rezultatele de la sondaje”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici