Ciucă, întâlnire cu familia tinerei de origine română din Israel ţinută în captivitate de Hamas

Liderul PNL Nicolae Ciucă s-a întâlnit, luni, în contextul comemorării unui an de la atacurile teroriste lansate de Hamas, cu familia lui Doron Steinbrecher, tânăra de origine română, care se află în captivitate de aproape un an. „Extremismul, sub orice formă, trebuie combătut şi izolat”, spune el.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Ciucă, întâlnire cu familia tinerei de origine română din Israel ţinută în captivitate de Hamas

Sursa foto: Facebook

„Astăzi (luni - n.r.) am avut onoarea de a întâlni familia Steinbrecher, alături de E.S. Dr. Lior Ben Dor, Ambasadorul Israelului în România, în contextul comemorării unui an de la atacurile teroriste lansate de Hamas. Doron Steinbrecher, tânăra israeliană de origine română, se află în captivitate de aproape un an”, anunţă Nicolae Ciucă.

El afirmă că România susţine ferm eliberarea ostaticilor şi rămâne un partener de încredere al Israelului în lupta împotriva terorismului.

„Este esenţial să subliniem că extremismul, sub orice formă, trebuie combătut şi izolat. În acest sens, pericolul ascensiunii extremiştilor din România nu trebuie trecut cu vederea. Prevenirea şi combaterea acestor tendinţe sunt esenţiale pentru menţinerea unui climat de siguranţă şi democraţie în ţara noastră”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici