Ciucă înţeapă: Să discutăm pe bază de reguli, nu pentru a respecta agenda personală a liderilor PSD

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a reacţionat joi la declaraţiile liderului PSD Marcel Ciolacu. Să discutăm pe bază de reguli, nu pentru a respecta agenda personală a liderilor PSD, a spus Ciucă.

106 afișări
Imaginea articolului Ciucă înţeapă: Să discutăm pe bază de reguli, nu pentru a respecta agenda personală a liderilor PSD

Ciucă înţeapă: Să discutăm pe bază de reguli, nu pentru a respecta agenda personală a liderilor PSD

„Sincer chiar nu înţeleg de ce această reacţie. Afară este foarte cald, asta da, pot să înţeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară, da, şi folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naţionale de fotbal. Dar atunci când vine vorba de alegerile prezidenţiale trebuie să rămânem în prevederile legale şi în termenele legale. Ca atare, să stăm jos şi să discutăm pe bază de principii şi de reguli, nu pentru a face în aşa fel încât să respectăm agenda personală a liderilor PSD”, a spus Nicolae Ciucă într-un mesaj video postat joi seara pe Facebook.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că PNL doreşte „să schimbe regulile jocurilui”.

„Nu am stabilit încă să avem o şedinţa de coaliţie. Este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeaşi nu are rost să facem o şedinţă de coaliţie. Abordarea mea de preşedinte al PSD este una foarte clară: dânşii nu şi-au tţinut cuvîntul dat. Poate trebuie să înţelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei”, a spus joi, la Bruxelles, Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici