Ciucă îşi face măciucă: vrea coalizarea forţelor de dreapta pentru a-l susţine la prezidenţiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că a deschis discuţiile cu partidele de dreapta pentru a-l susţine la alegerile prezidenţiale din iarna acestui an.

Urmărește
576 afișări
Imaginea articolului Ciucă îşi face măciucă: vrea coalizarea forţelor de dreapta pentru a-l susţine la prezidenţiale

Ciucă îşi face măciucă: vrea coalizarea forţelor de dreapta pentru a-l susţine la prezidenţiale

Întrebat de jurnalişti dacă va sta la masă cu Elena Lasconi, Ludovic Orban şi alţi lideri de drepta, Nicolae Ciucă a spus că a deschis acest dialog.

„Am deschis dialogul punerii laolaltă a forţelor de dreapta. PNL e cea mai puternică forţă de dreapta din România. (...) Am discutat permanent în această perioadă, vom continua, e o perioadă de vacanţă, fiecare dintre partenerii noştri sunt plecaţi sau fiecare cu problemele lor, în momentul în care o să gpsim o aliniere a timpului o să (... discutăm - n.r.). Putem discuta despre un proiect politic care să vizeze o linie de abordare comună a alegerilor prezidenţiale, parlamentare”, a spus Ciucă.

Întrebat, în continuare, dacă va cere susţinere pentru candidatul Nicolae Ciucă în general sau doar pentru turul 2, preşedintele PNL a spus că „ambele opţiuni sunt de discutat”.

Despre o guvernare cu PSD după alegerile din iarna acestui an, Ciucă a spus: „am reiterat de fiecare dată: în acest moment e prematur, se vor încheia alegerile, vom vedea care e rezultatul, ceea ce îşi vor dori românii de la partidele politice. Atât timp cât intenţionăm să avem o guvernare de dreapta...”, a mai spus Ciucă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici