Ciucă nu exclude dialogul cu USR: Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile

  • Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile, este mesajul lui Nicolae Ciucă pentru liderii USR.
  • El afirmă că declaraţia Elenei Lasconi „nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog”.
430 afișări
Imaginea articolului Ciucă nu exclude dialogul cu USR: Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile

Ciucă nu exclude dialogul cu USR: Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile

„Eu am avut o atitudine cât se poate de normală şi decentă şi voi avea şi de aici înainte. Am sunat-o pe doamna Lasconi imediat după ce a câştigat funcţia de preşedinte al USR, am felicitat-o şi ceea ce îmi spuneţi acum nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog. Ca atare, voi discuta şi voi avea un dialog cu toată lumea”, afirmă Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă va discuta inclusiv scenariul privind susţinerea Elenei Lasconi, el a spus „Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile”.

„Am făcut apel şi fac încă odată apel către partidele care se consideră de dreapta şi şi centru dreapta pentru că în momentul de faţă eu spun că singura opţiune liberală din România este USR-ul. Să mă susţină pe mine, pentru că, pe domnul Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de domnul Ciolacu. Au pierdut foarte mult din încrederea electoratului, au greşit de două ori prin coaliţia cu PSD şi eu cred că este o greşeală şi electoratul de dreapta, liberal, este dezamăgit”, spunea Elena Lasconi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici