Ciucă: Nu există altă soluţie decât să fim uniţi. PSD vrea să acapareze toată puterea

  • „Nu există altă soluţie decât să fim uniţi, pentru că PSD încearcă de fiecare dată să acapareze toată puterea din România”, spune Nicolae Ciucă.
  • El a reluat apelul de a fi susţinut de toate forţele de dreapta la alegerile prezidenţiale.
Urmărește
95 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Nu există altă soluţie decât să fim uniţi. PSD vrea să acapareze toată puterea

Ciucă: Nu există altă soluţie decât să fim uniţi. PSD vrea să acapareze toată puterea

„Doamna Elena Lasconi trebuie să vadă care sunt cifrele la alegerile locale şi va constata că acel 8% nu reprezintă o disperare pentru PNL, este disperarea dumneaei şi trebuie să înţeleagă că am făcut un apel pentru ca dreapta să poată să conteze şi să aibă o coerenţă în percepţia românilor”, spune Nicolae Ciucă.

El prezintă scenariul înţelegerii PSD-AUR.

„Încercăm şi ne manifestăm deschiderea cu foarte multă bunăvoinţă şi am transmis toate aceste mesaje să înţeleagă faptul că, dacă într-adevăr vrem ca în România să nu se întâmple ceea ce se discută despre această coordonare PSD-AUR, pentru a ajunge în turul doi Marcel Ciolacu şi George Simion, nu există altă soluţie decât să fim uniţi, iar pentru rezultatul alegerilor, ca dreapta să conteze, românii trebuie să perceapă care este cu adevărat obiectivul nostru pentru România şi trebuie de asemenea să ne aducem aminte ce s-a întâmplat când PSD a avut toată puterea, asta este ceea ce încearcă de fiecare dată, să acapareze toată puterea din România”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici