Ciucă: Preşedinţii de filiale susţin în unanimitate ca partidul să aibă un candidat la prezidenţiale

Preşedinţii de filiale PNL din ţară au susţinut în unanimitate ca partidul să aibă un candidat la prezidenţiale, declară Nicolae Ciucă: „tot ceea ce se va decide vis-a-vis de data alegerilor vom analiza în coaliţie”.

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Preşedinţii de filiale susţin în unanimitate ca partidul să aibă un candidat la prezidenţiale

Ciucă: Preşedinţii de filiale susţin în unanimitate ca partidul să aibă un candidat la prezidenţiale

Nicolae Ciucă a făcut declaraţii la finalul întâlnirii conducerii PNL cu preşedinţii de filială din întreaga ţară.

La întâlnire au fost analizate rezultatele obţinute la alegerile locale şi europarlamentare.

„La final am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare şi în unanimitate toţi preşedinţii de fildeală au susţinut ca Partidul Naţional Liberal să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Ca atare, de aici înainte, vom continua să asigurăm participarea Partidului Naţional Liberal la guvernare, sperăm în aceeaşi atitudine onestă şi de parteneriat politic, aşa cum am avut şi până acum în coaliţie şi, desigur, tot ceea ce se va decide vis-a-vis de data alegerilor vom analiza în coaliţie şi se va comunica atunci când guvernul va lua o decizie pe acest”, a spus Ciucă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici