Ciucă refuză să spună pe cine ar vrea premier, dacă ar câştiga, dar în menţionează pe Bolojan

Nicolae Ciucă a refuzat să menţioneze numele premierului pe care l-ar dori, în cazul în care ar câştiga alegerile prezidenţiale, dar recunoaşte că Ilie Bolojan a fost în cărţi.

Urmărește
149 afișări
Imaginea articolului Ciucă refuză să spună pe cine ar vrea premier, dacă ar câştiga, dar în menţionează pe Bolojan

Ciucă refuză să spună pe cine ar vrea premier, dacă ar câştiga, dar în menţionează pe Bolojan

„Dacă aş face această nominalizare, aş fi nedrept faţă de toţi cei pe care îi avem în analiză la nivelul partidului, dar vă asigur că avem persoana care să fie nominalizată ca premier din interiorul Partidului Naţional Liberal”, a afirmat Ciucă, într-un interviu difuzat joi seară de Antena 3 CNN.

Ciucă a fost întrebat şi despre declaraţia Elenei Lasconi, care spunea că, dacă ar ajunge la Cotroceni, l-ar propune pe preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, pentru funcţia de premier.

Preşedintele PNL a răspuns că Laasconi a aflat probabil că liberalii şi Ciucă personal au vorbit cu Bolojan şi au încercat să îl convingă „să vină la următorul nivel administrativ”, adică pe poziţia de premier. „Domnia sa a zis că în acest moment, după atâţia ani de activitate, nu-şi doreşte să mai continue decât mandatul pe care îl are acum”.

Ciucă e de părere că Bolojan nu a dat o replică la declaraţia Elenei Lasconi pentru că aceasta „încearcă marea cu degetul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
premier,
bolojan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici