Ciucă spune că e într-o „pauză operativă” cu Ciolacu

Nicolae Ciucă spune că e într-o „pauză operativă” cu Marcel Ciolacu: „Când se depăşeşte o limită a înţelegerilor, între doi oameni, este bine ca la un moment dat să iau o pauză operativă”.

Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Ciucă spune că e într-o „pauză operativă” cu Ciolacu

Ciucă spune că e într-o „pauză operativă” cu Ciolacu

Întrebat, miercuri seara, la România TV, despre faptul că Ciolacu l-ar nominaliza premier, iar el nu îi mai răspunde la telefon, Ciucă a spus: „Se alintă”.

Întrebat, mai departe, dacă l-a sunat Ciolacu să îi propună această variantă, în perioada în care comunicau, liderul liberal a spus: „Ştiţi foarte bine că nu sunt un om conflictual, sunt un om al echilibrului, discut cu toată lumea, asumat, fără niciun fel de problemă. Dar în momentul în care se depăşeşte o limită a înţelegerilor, între doi oameni, nu vorbesc de înţelegerile politice, şi chestiunea aceasta se repetă, este bine ca la un moment dat să iau o pauză operativă”. La întrebarea dacă este acum cu Ciolacu într-o „pauză operativă”, Ciucă a răspuns afirmativ.

Legat de întrebarea dacă exclude total varianta ca el să fie propunerea de premier şi să o accepte în numele PNL, Ciucă a răspuns: „Exclud total. Niciodată nu am revenit pe o funcţie pe care am încadrat-o.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici