Ciucă spune de ce să fie el preşedinte al României: România are nevoie de un om în slujba ţării lui

  • România are nevoie de un om în slujba ţării lui, spune, duminică, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la Preşedinţia României.
  • El spune că PNL vrea „un stat care nu ia”, spre deosebire de PSD, care vrea „un stat care dă”.
  • Ciucă invită partidele de dreapta să fie alături de PNL.
Urmărește
153 afișări
Imaginea articolului Ciucă spune de ce să fie el preşedinte al României: România are nevoie de un om în slujba ţării lui

Nicolae Ciucă a spus, la Consiliul Naţional al PNL, că Partidul Naţional Liberal „poate şi trebuie să câştige preşedinţia României” pentru ca securitatea, programele liberale de dezvoltare, proiectele de ţară şi parcursul pro-european „să nu fie deturnate”.

„România are nevoie de un preşedinte cu fibre şi valori liberale în acest context geopolitic extrem de complicat. Are nevoie de un preşedinte loial oamenilor in intereselor ţării, un preşedinte care pune accent pe dezvoltare, pe investiţii, pe educaţie şi sănătate, care vorbeşte nu doar cu românii din ţară, ci şi cu cei din diaspora. Avem nevoie de un om în slujba ţării lui. Nu e doar un slogan, e însăşi misiunea oricărui om de stat. România este pregătită să treacă la un nou nivel de prosperitate generală, consolidând libertatea şi preţuind solidaritatea în pace şi siguranţă”, a declarat Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL, care şi-a anunţat candidatura la Preşedinţia României, a spus că toate partidele de dreapta trebuie să fie alături de PNL la aceste alegeri şi a spus că în mod normal PNL ar fi ales o coaliţie de dreapta, însă partenerul, respectiv USR, a dat dovadă de „imaturitate”.

„Am fi vrut să construim coaliţia cu partenerul firesc de dreapta, dar imaturitatea lui politică a făcut imposibilă continuarea acestei alianţe. O spun clar: ne dorim să facem o coaliţie cu partidele de dreapta. Aceasta a fost mereu prima noastră opţiune şi aşa va fi. Mai mult, aceasta este şi opţiunea pe care majoritatea românilor o exprimă la urne. Doar că vrem un partener previzibil, pe care ne putem baza, matur şi responsabil. Guvernarea ţării în actualul context intern şi internaţional nu este o joacă de copii. Îi aşteptăm să se maturizeze, să înţeleagă lecţia pe care românii le-au dat-o la ultimele alegeri şi îi asigur că au în PNL un partener de proiect naţional pe termen lung. Forţele de dreapta trebuie să stea în aceste alegeri alături PNL pentru că PNL este cel mai puternic partid al Dreptei, partidul care are mii şi mii de activişti, membri, resurse, putere şi capacitatea de a câştiga această bătălie”, a mai spus Ciucă.

Alegerile prezidenţiale au loc anul acesta în 24 noiembrie - turul 1 şi 8 decembrie - turul 2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici