Ciucă: Trebuie să ne unim forţele pentru a respinge cu putere manifestările extremiste

„Trebuie să ne unim forţele pentru a respinge cu putere manifestările extremiste”, arată Nicolae Ciucă într-un mesaj de comemorare a Pogromului de la Iaşi.

128 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Trebuie să ne unim forţele pentru a respinge cu putere manifestările extremiste

Ciucă: Trebuie să ne unim forţele pentru a respinge cu putere manifestările extremiste

„Comemorăm astăzi unul dintre cele mai tragice episoade ale istoriei noastre - Pogromul de la Iaşi. Acum 83 de ani, în vara lui 1941, mii de oameni nevinovaţi au fost victimele unui masacru antisemit plin de cruzime. Nu trebuie să uităm acele zile întunecate, suferinţele şi sacrificiile celor care au căzut pradă urii şi violenţei. Este esenţial să continuăm să vorbim despre aceste evenimente, pentru a ne asigura că astfel de atrocităţi nu se vor repeta niciodată”, transmite Ciucă.

„Trebuie să ne unim forţele pentru a respinge cu putere manifestările extremiste, care promovează ura şi dezbinarea şi să construim o societate bazată pe toleranţă, respect reciproc şi protejarea drepturilor omului. Doar aşa putem onora memoria victimelor şi asigura un viitor mai bun pentru generaţiile care vin”, adaugă acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici