Ciuhandu: Pentru alegerile din 2012 nu aven niciun angajament faţă de nimeni

Preşedintele PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană a partidului nu şi-a luat "niciun angajament faţă de nimeni" pentru alegerile locale din 2012, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

Gheorghe Ciuhandu a afirmat că, după ce preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a vizitat la Primăria Timişoara, au existat mai multe zvonuri privind o eventuală susţinere de către USL a candidaturii sale la un nou mandat de primar, însă a precizat că el este "un om liber" şi se întâlneşte cu cine doreşte, iar PNŢCD Timiş nu are niciun angajament faţă de o altă formaţiune politică pentru alegerile locale din 2012.

"Ca să fie clar, noi, pentru alegerile din 2012, nu avem niciun angajament faţă de nimeni. Avem o înţelegere până în 2012 cu PNL în cadrul alianţei pentru Timiş şi cu PSD o înţelegere în plan administrativ, pentru promovarea proiectelor oraşului şi ale judeţului. Am constatat cu regret că s-au făcut tot felul de interpretări legate de discuţii pe care le-aş fi avut cu unii din alianţa social-liberală. Eu m-am întâlnit şi cu Băsescu, sunt un om liber şi mă întâlnesc cu cine vreau", a afirmat Ciuhandu.

El a precizat că după vizita lui Victor Ponta la Primăria Timişoara s-a declanşat o "isterie" în interiorul PSD.

"Dacă mă întâlnesc cu cineva din deferenţă, pentru un schimb de idei, nu cred că e o problemă. Am văzut o întreagă isterie după aceea, cu conotaţii în interiorul PSD, probleme care nu mă privesc şi nu le comentez, apoi luări de poziţie în PNL. Domnii din PNL şi PSD trebuie să înţeleagă că atâta timp cât ei au făcut această alianţă, iar eu nu am fost consultat şi nu fac parte din această alianţă, e treaba mea cu cine discut. Vreau să se ştie clar că nu am deocamdată niciun angajament faţă de nimeni şi nici PNŢCD, cel puţin în Timiş, iar dacă ne vom lua un angajament, acela va fi unul negociat şi nu vom merge pe post de slugi", a spus Ciuhandu.

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai declara, în 26 februarie, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, că USL va avea un singur candidat la Primăria oraşului, care va fi evaluat după o procedură a partidelor din alianţă, precizând că PNL nu îl va mai susţine pe actualul primar, Gheorghe Ciuhandu (PNŢCD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici