Claudiu Năsui: USR-ul nu se va lăsa înşelat a doua oară de PNL

  • USR-ul nu se va lăsa înşelat a doua oară de PNL.
  • Cu actuala conducere a PNL, noi nu putem avea o negociere, dar actuala conducere a PNL nu va rămâne după aceste alegeri, spune, la RFI, Claudiu Năsui.
Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Claudiu Năsui: USR-ul nu se va lăsa înşelat a doua oară de PNL

Claudiu Năsui: USR-ul nu se va lăsa înşelat a doua oară de PNL

O eventuală guvernare USR-PNL după alegeri poate avea loc doar după ce anumite proiecte de lege care ţin de reforma statului vor fi adoptate de Parlament, spune deputatul USR Claudiu Năsui, în opinia căruia „cu actuala conducere a PNL nu se poate negocia, dar actuala conducere nu va rămâne după alegeri”.

PNL a declarat în repetate rânduri în ultimele săptămâni că după alegeri vrea o guvernare de dreapta.

Claudiu Năsui precizează că USR are unele condiţii: „Sunt unele lucruri care trebuie să treacă înainte să fie votat Guvernul. Sunt câteva legi, pe care agreăm că le votăm şi nu mai votăm Guvernul, până nu trec acele legi. Nu mai putem avea încredere. Ştiţi, e vorba aceea englezească: fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me, dacă m-ai înşelat o dată, e vina ta, ruşine ţie, dar dacă m-ai înşelat de două ori, e, aici e deja problema mea. Nu ne vom lăsa înşelaţi a doua oară”.

Deputatul spune că USR nu va pica din nou în capcana PNL.

„Punem nişte condiţii, le votăm înainte de votul asupra Guvernului şi abia atunci putem să intrăm la guvernare. Altfel, nu are sens să picăm a doua oară în aceeaşi capcană”, adaugă deputatul USR.

Claudiu Năsui e de părere că nu se poate negocia cu actuala conducere a PNL: ”Cu actuala conducere a PNL-ului noi nu putem avea o negociere, dar actuala conducere a PNL-ului nu va rămâne după aceste alegeri. Cu o nouă conducere a PNL-ului, care să fie măcar deschisă liberalismului acolo putem avea negocieri şi acolo putem duce discuţii şi acolo putem crea majorităţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici