Clotilde Armand: Am cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1

„Am cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 şi am înaintat mai multe acţiuni în instanţă împotriva membrilor BES şi a preşedinţilor de secţii care au modificat după cum a vrut Greblă-Ciolacu zeci de procese verbale”, spune Clotilde Armand.

Urmărește
562 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Am cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1

Clotilde Armand: Am cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1

„Sunt prea multe fraude electorale care au avut loc sub supravegherea lui Marcel Ciolacu şi a lui Toni Greblă. Nu sunt suspiciuni, avem probe certe pentru aceste hoţii electorale care au avut loc pe 9 iunie 2024. Am descoperit secţii de votare din care lipsesc sute de buletine de vot din urne, procesele- verbale au fost modificate grosolan la sediul Biroului Electoral Sector 1, iar în cel puţin 41 de secţii de votare (aproximativ un sfert din secţiile de votare din Sectorul 1) cheile de control nu dau 0 (zero), adică numărul de buletine primite este mai mare decât suma dintre cele utilizate şi cele anulate, diferenţele fiind extrem de mari.”, adaugă Clotilde Armand.

Aceasta subliniază că într-o democraţie autentică, esenţa procesului electoral constă în asigurarea unui scrutin corect şi transparent. Orice suspiciune de nereguli de fraudă electorală compromite integritatea alegerilor şi subminează încrederea publicului în instituţiile statului: „Un proces electoral corect şi transparent este fundamental pentru reflectarea fidelă a voinţei poporului.
Certificarea unor alegeri frauduloase pune sub semnul întrebării însuşi statul de drept, încrederea cetăţenilor în procesul electoral, încurajarea fraudei şi a nerespectării principiului legalităţii în procesele electorale şi, în final, la dictatură/ instaurarea unui stat mafiot. Marcel Ciolacu şi Toni Greblă aveau obligaţia de a asigura corectitudinea procesului electoral. În schimb, prin măsurile luate, au întreţinut intenţionat haosul din secţii şi de la birourile electorale locale pentru a se putea fura în linişte. Toate aceste fraude şi nereguli au influenţat decisiv rezultatul final al alegerilor.
Domnule Marcel Ciolacu, domnule Toni Greblă, veţi răspunde în faţa legii pentru haosul alegerilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici