Cluj:Conducerile mai multor organizaţii PSD demisionează în bloc

Birourile Executive ale PSD Cluj-Napoca şi Turda, în frunte cu preşedinţii Remus Lăpuşan şi Ucu Faur, au demisionat în bloc, ca urmare a rezultatelor obţinute de aceste filiale la alegerile locale.

Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Cluj:Conducerile mai multor organizaţii PSD demisionează în bloc

Cluj:Conducerile mai multor organizaţii PSD demisionează în bloc

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PSD Cluj, desfăşurată sâmbătă, şi-au mai prezentat demisiile presedintele PSD Câmpia Turzii, precum şi preşedintele PSD Huedin, Ioan Bota.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de PSD Cluj, o comisie internă va analiza cauzele acestor rezultate şi va propune soluţii pentru perioada următoare.

Biroul Permanent Judeţean al PSD Cluj a decis continuarea analizei pentru zonele rurale, urmând să fie propusă reorganizarea filialelor PSD care au obţinut rezultate slabe la alegerile locale.

"În termen de şapte zile se vor prezenta proiecte de relansare şi se vor stabili datele pentru organizarea de şedinţe ale Consiliilor municipale şi orăşeneşti ale organizaţiilor vizate. În următoarele două săptămâni se va realiza o strategie pentru relansarea activităţii organizaţiilor PSD din judeţul Cluj în direcţia optimizării funcţionale, a recrutării de cadre şi simpatizanţi, precum şi de compatibilizare a mesajelor cu aşteptările electoratului clujean”, se arată în documentul citat.

Biroul a decis şi responsabilii cu restructurarea organizaţiilor respective, aceştia fiind Vasile Dâncu, pentru PSD Cluj-Napoca, Vasile Soporan, PSD Câmpia Turzii, Iosif Zăgrean, pentru Turda şi Valentin Cuibus, pentru Huedin.

“Biroul Permanent Judeţean a apreciat ca responsabile deciziile de asumare a responsabilitatii şi deosebit de pertinente primele analizele prezentate de către organizaţiile municipale şi orăşeneşti ale PSD care au obtinut rezultate mult sub standardele de performanta autoasumate”, se mai arată în comunicatul PSD Cluj.

PSD Cluj-Napoca a obţinut la locale doar trei consilieri locali, iar Remus Lăpuşan, candidatul la Primăria Cluj-Napoca, a obţinut 5,4% din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici