Cluj: Liderii PNL şi PC au semnat protocolul de constituire a ACD în judeţ

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, şi liderul filialei judeţene a Partidului Conservator, Adrian Zaharia, au semnat, sâmbătă, protocolul de constituire şi funcţionare a Alianţei de Centru - Dreapta (ACD), în prezenţa liderului PC, Daniel Constantin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, şi liderul filialei judeţene a PC, Adrian Zaharia, au semnat, la Cluj-Napoca, protocolul de constituire şi funcţionare a ACD.

"Filialele judeţene Cluj ale PNL şi PC au semnat protocolul de constituire şi funcţionare a ACD Cluj care prevede constituirea Consiliului de Conducere format din câte trei reprezentanţi ai celor două partide. Dispoziţiile protocolului sunt obligatorii pentru toţi membrii celor două filiale şi pentru toate persoanele susţinute în funcţii publice de către ACD Cluj", a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară.

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că înfiinţarea ACD în judeţul Cluj "reprezintă alternativa de care ardelenii şi clujenii au nevoie pentru a amenda politica aşa numită de dreapta a PDL".

"La alegerile din 2012 clujenii au puterea să producă schimbarea de care avem nevoie de a înlătura o guvernare ineficientă şi dezastruoasă. Sper ca viitorul primar şi viitorul preşedinte al CJ să facă parte din ACD. Obiectivul major al alegerilor viitoare este să înlăturăm puterea portocalie din toate structurile statului", a spus Daniel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici