CNAIR a trimis la ANAP documentaţia pentru licitaţia unui tronson din autostrada Paşcani-Suceava

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat luni că a fost trimisă de către CNAIR spre validare documentaţia pentru atribuirea contractului necesar proiectării şi execuţiei unui nou lot al autostrăzii Paşcani-Suceava, în lungime de 29 de kilometri.

Urmărește
249 afișări
Imaginea articolului CNAIR a trimis la ANAP documentaţia pentru licitaţia unui tronson din autostrada Paşcani-Suceava

Sursa foto: Facebook/Sorin Grindeanu

„Start pentru licitaţia întregii Autostrăzi Paşcani- Suceava (61,97 km)! CNAIR a transmis astăzi la ANAP, pentru validare, şi documentaţia pentru atribuirea contractului necesar proiectării şi execuţiei Lotului 2 (28,97 km)”, susţine ministrul Transporturilor într-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit acestuia, contractul are o durată maximă de 30 de luni şi prevede inclusiv construcţia unui pod şi a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, a unui drum de legătură de 5,2 km cu Aeroportul Internaţional Suceava.

De asemenea, vor fi amenajate şi trei noduri rutiere: Nodul Roşcani, care va asigura conexiunea cu Lotul 1 (33 km), pentru care documentaţia a fost transmisă spre validare la ANAP la sfârţitul săptămânii trecute, Nodul rutier Dumbrăveni, la intersecţia cu DJ208B (Vereşti - Dumbrăveni) şi Nodul rutier din proximitatea Aeroportului Internaţional Suceava care va asigura atât legătura cu aeroportul, cât şi cu DN29.

„Tot în cadrul acestui contract, trebuie să fie construite două parcări de scurtă durată şi două Spaţii de Servicii, în care vor fi montate 8 staţii de încărcare pentru autoturismele electrice”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Acesta spune că licitaţia va fi lansată după validarea documentaţiei de atribuire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici