CNN dezvăluie că Biden a fost avertizat de o persoană importantă: Sondajele spun că nu poţi câştiga

Fost speaker al Camerei, Nancy Pelosi i-ar fi spus în privat preşedintelui american Joe Biden, într-o conversaţie recentă, că sondajele arată faptul că nu-l poate învinge pe Donald Trump, relatează CNN.

Urmărește
799 afișări
Imaginea articolului CNN dezvăluie că Biden a fost avertizat de o persoană importantă: Sondajele spun că nu poţi câştiga

Nancy Pelosi

Joe Biden ar putea ruina şansele democraţilor de a câştiga Camera în noiembrie, dacă va continua să umble după un al doilea mandat, spun patru surse informate pentru CNN.

„Preşedintele a negat, asigurând-o pe Pelosi că a văzut sondaje care spun că poate câştiga”, ar fi decurs convorbirea. O altă sursă l-a descris pe Biden drept „defensiv” în privinţa sondajelor.

La un moment dat, Pelosi l-a rugat pe Mike Donilon, consilierul de multă vreme al lui Biden, să-l abordeze direct pe tema sondajelor. 

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, solicitat pentru comentarii, nu a oferit alte detalii despre convorbire.

„Preşedintele Biden este nominalizatul partidului. El intenţionează să câştige şi aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu democraţii din Congres”, a spus Bates. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici