Coaliţia face o comisie pentru legea prezidenţialelor

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că s-a decis, în şedinţa coaliţiei, înfiinţarea unei comisii, formată din Dan Nica, Viorel Hrebenciuc, Vasile Blaga şi Mircea Toader, care să elaboreze, până la începutul sesiunii parlamentare, un proiect de lege privind alegerile prezidenţiale.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Coaliţia face o comisie pentru legea prezidenţialelor

Coaliţia face o comisie pentru legea prezidenţialelor (Montaj foto)

Flutur a spus că în şedinţa de luni a coaliţiei s-a discutat, printre altele, despre proiectul de lege privind alegerile prezidenţiale.

El a adăugat că s-a decis înfiinţarea unei comisii "de lucru", care să elaboreze, până la începutul sesiunii parlamentare, un proiect de lege privind organizarea alegerilor prezidenţiale. Flutur a spus că din comisie fac parte, din partea PDL, Vasile Blaga şi Mircea Toader, iar din partea PSD, Dan Nica şi Viorel Hrebenciuc.

Flutur a menţionat că nu s-au discutat alte aspecte în coaliţie în legătură cu subiectul prezidenţialelor.

"S-a discutat despre proiectul de lege privind alegerile prezidenţiale. S-a constituit o comisie care până la începutul sesiunii parlamentare să aibă ca temă elaborarea acestui proiect de lege. Vom discuta şi în următoarele întâlniri ale coaliţiei. Echipa de lucru va prezenta în coaliţie un draft, astfel încât, până la începutul sesiunii parlamentare, să fie proiectul de lege finalizat şi însuşit de coaliţie", a spus Flutur.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, în urmă cu o săptămână, că formaţiunea sa aşteaptă o serie de evaluări făcute la nivelul ministerului de Interne în privinţa tentativelor de fraudă la alegerile europarlamentare bazate pe listele suplimentare, urmând să ia, în urma acestor evaluări, o decizie în ce priveşte folosirea acestor liste suplimentare la alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici