Comisarul european pentru Piaţa Internă vine joi la Bucureşti şi se întâlneşte cu Băsescu

Comisarul european pentru Piaţa Internă şi Servicii, Michel Barnier, face, joi, o vizită oficială în România, urmând să aibă întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu alţi oficiali, informează CE.

4 afișări

Pe agenda oficialului european se numără întâlniri cu Ion Ariton, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, cu Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Finanţelor Publice, cu Daniela Andreescu, secretar-general al Guvernului, cu Bogdan Mănoiu, şeful Departamentului de Afaceri Europene şi cu Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României.

Comisarul Barnier se va întâlni de asemenea cu Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, cu Mircea Geoană, preşedintele Senatului, precum şi cu preşedinţi şi reprezentanţi ai comisiilor parlamentare de resort.

El va participa totodată la deschiderea mesei rotunde dedicate aplicării normelor pieţei interne în România, masă rotundă la care sunt invitaţi să ia parte reprezentaţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici