Condiţia prin care REPER o va susţine pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale

Deputatul REPER, Cătălin Teniţă, spune că este nevoie de un candidat comun cu USR la alegerile prezidenţiale, iar dacă societatea ar valida-o „printr-un primaries” pe Elena Lasconi, evident că şi partidul său trebuie să meargă pe varianta aceasta.

Urmărește
1390 afișări
Imaginea articolului Condiţia prin care REPER o va susţine pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale

Condiţia prin care REPER o va susţine pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale

REPER şi USR trebuie să aibă o formulă comună de acţiune, în vederea alegerilor prezidenţiale, spune la RFI deputatul REPER Cătălin Teniţă. În opinia sa, Opoziţia de dreapta are nevoie de un candidat comun. El speră să existe discuţii în acest sens cu USR şi precizează că s-ar impune sondaje sau alegeri primare, pentru a desemna candidatul.

Cătălin Teniţă nu exclude varianta unui candidat comun la alegerile prezidenţiale.

„Mi-aş dori să avem un candidat comun, adică nu avem nici o şansă să ducem un candidat în turul al doilea, fără un candidat comun. Mi-aş dori ca acest candidat să fie cel pe care zona de societate pe care o reprezentăm împreună, care este spre 25%-30%, ceva de genul acesta, depinde cum o măsori, să valideze acest candidat, să ne spună: noi credem că cel mai bun candidat este X, Y sau Z”.

Deputatul precizează că „dacă societatea ar valida printr-un primaries, printr-un set de sondaje, prin altfel de mecanisme, ar valida-o pe doamna Lasconi, evident că noi trebuie să mergem pe varianta aceasta, dar trebuie să ajungem acolo şi ca să ajungem acolo, trebuie să avem o formulă comună de acţiune, chiar dacă în alegerile parlamentare mergem distinct”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici