Conducerea PNL Arad a fost demisă

Biroul politic de conducere al PNL Arad a fost demis, duminică, în cadrul Delegaţiei Permanente Naţionale a partidului, în urma rezultatelor slabe la alegeri, în pofida unei alianţe cu PNŢCD.

Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Conducerea PNL Arad a fost demisă

Conducerea PNL Arad a fost demisă

Vicepreşedintele interimar al PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat, luni, că întreaga conducere a organizaţiei judeţene a fost demisă, urmând ca până în toamnă să fie organizate alegeri interne în filială.

“Delegaţia Permanentă a criticat alianţa cu PNŢCD, care a adus 15,1 la sută din voturile arădenilor. Dacă scădem circa trei procente cât ar fi adus PNŢCD, PNL are un scor cu mult sub 15 la sută cerut de conducerea centrală. Cred că hotărârea de dizolvare a biroului politic de conducere este în conformitate cu realităţile de la Arad”, a declarat Ioan Gheorghe Florea.

Conducerea organizaţiei municipale ar urma să fie, de asemenea, demisă de conducerea centrală, peste câteva zile.

Florea a precizat că, la sfârşitul săptămânii, Biroul Politic Judeţean al PNL i-a cerut demisia de onoare lui Tiberiu Dekany, preşedintele filialei municipale şi fostul candidat PNL la Primăria Arad, dar acesta a refuzat. De asemenea, propunerea de demitere nu a primit suficiente voturi în cadrul întrunirii Biroului Politic Judeţean.

El a mai spus că actualii lideri ai filialei judeţene vor rămâne interimari, până la organizarea conferinţei judeţene de alegeri, la care preşedintele demis Cristian Stragea îşi va putea depune candidatura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici