Conferinţa de presă a PNL - Dolj, întreruptă de cetăţeanul turmentat

Conferinţa de presă organizată, marţi după-amiază, la sediul PNL Dolj, în care se aflau miniştrii Mihai Voicu şi Paul Păcuraru, a fost perturbată de un membru al organizaţiei aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care dorea să i se recunoască adeziunea "furată" în urmă cu mai mulţi ani.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Conferinţa de presă a PNL - Dolj, întreruptă de cetăţeanul turmentat

Ministrul Mihai Voicu

Un bărbat a pătruns, marţi după-amiază, în sediul PNL Dolj, chiar în timpul conferinţei de presă, susţinută de miniştrii Mihai Voicu şi Paul Păcuraru. El a întrerupt conferinţa de presă pentru a solicita să i se recunoască adeziunea care a fost "furată" odată cu arhiva partidului, în urmă cu mai bine de cinci ani.

"Eu sunt unul dintre cei mai vechi membri ai PNL. Vă rog frumos… Adeziunea mea a dispărut odată cu arhiva care a fost furată după ce a plecat Cornel Boiangiu", a apucat să spună bărbatul, care a fost escortat până la uşa sediului de către Cosmin Enea, unul dintre consilierii prefectului de Dolj, Silviu Dumitru.

Enea susţine că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului.

"Era beat. Nu ştia ce vorbeşte", a comentat consilierul prefectului de Dolj.

Preşedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, a comparat apariţia bărbatului cu un episod din serialul "Dosarele X".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici