Consilierul premierului, către PNL: Opriţi ambiţiile personale ale unui singur om

PNL şi preşedintele său, Nicolae Ciucă, sunt dispuşi să renunţe la 3 ani de guvernare bună pentru un om care timp de 10 ani nu s-a remarcat prin nimic pentru România, scrie pe Facebook Florin Spătaru, consilierul premierului Marcel Ciolacu.

Urmărește
148 afișări
Imaginea articolului Consilierul premierului, către PNL: Opriţi ambiţiile personale ale unui singur om

Consilierul premierului, către PNL: Opriţi ambiţiile personale ale unui singur om

„O ţară pentru interesul unui om. Adevăratele intenţii au fost dezvăluite. PNL şi preşedintele său, Nicolae Ciucă, sunt dispuşi să renunţe la 3 ani de guvernare bună. Pentru un om. Un om care timp de 10 ani nu s-a remarcat prin nimic pentru România. PSD nu acceptă să voteze o lege pentru un singur om, pentru Iohannis! Partenerii noştri de coaliţie, (oare mai sunt parteneri ai PSD?) sunt dispuşi să arunce în aer stabilitatea politică, rezultatele bune ale guvernării (să nu uităm haosul în care se aflau ţara şi PNL la final de 2021), viaţa oamenilor şi chiar stabilitatea României într-un context în care războiul este la graniţele noastre. Românii din judeţele de lângă Ucraina ştiu foarte bine despre ce vorbesc. Nu mai spun despre inundaţiile cu care ne confruntăm şi nici cele care pot veni, dacă ne uităm la ce se întâmplă, acum, în Europa”, spune Florin Spătaru.

El face un apel către „acei lideri responsabili, câţi au mai rămas, din PNL: opriţi ambiţiile personale ale unui singur om”.

„Pierdeţi tot ce aţi câştigat până acum. Ruperea parteneriatului politic actual şi abandonarea guvernării vă descalifică, nu doar intern, ci şi internaţional! Orice destabilizare a ţării, mai ales în acest moment, este pe placul Kremlinului şi foloseşte lui Putin! PSD rămâne loial României şi românilor până la capăt! Va continua să-şi asume cu responsabilitate guvernarea, să asigure alegeri libere şi corecte şi să menţină România cu fermitate în Uniunea Europeană şi spaţiul strategic euro-atlantic”, încheie Spătaru.

Liderii social-democraţi au decis, luni, cu unanimitate de voturi, să se opună amendamentului ce i-ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid.

Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură”, spune Nicolae Ciucă, după ce PSD a decis să nu susţină amendamentul „Iohannis”.

PNL a depus, miercuri, în Parlament un proiect de lege, iniţiat de liderii senatorilor şi deputaţilor liberal, Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici