Constantin: Biroul Politic al PC va hotărî data congresului partidului

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat, miercuri, că Biroului Executiv Central a convocat Biroul Politic pentru 7 martie, când se va hotărî data la care vor fi organizate Consiliul Naţional şi Congresul partidului, cel mai probabil în primele zile ale lunii aprilie.

Urmărește
5 afișări

"În cadrul Biroului Executiv Central al PC am convocat Biroul Politic pentru data de 7 martie, când vom hotărî data la care vor fi convocate Consiliul Naţional şi Congresul partidului. Cel mai probabil în primele zile ale lunii aprilie va avea loc acest eveniment, în care vom avea câteva alegeri interne, pe funcţii de conducere, dar şi modificarea Statutului şi există posibilitatea introducerii unor funcţii noi în conducerea PC", a anunţat Daniel Constantin, după şedinţa Biroului Executiv Central al PC.

De asemenea, el a spus că în şedinţa de miercuri a Biroului Executiv Central al PC s-a discutat despre "politizarea excesivă a camerelor agricole judeţene", afirmând că în conducerea Comitetului Naţional Iniţiativ care va numi conducerile judeţene există şi opt parlamentari.

"Cred că e imperios necesar să amendăm această lege, să o scoatem de sub influenţa politicului. (...) Astfel, nu se va spune decât că am creat o nouă instituţie, la nivel judeţean, pentru a avea posibilitatea unei noi numiri politice în această funcţie", a precizat liderul PC.

Totodată, el a spus că a discutat şi în cadrul USL despre pactul pentru energie, susţinând că este o prioritate să se asigure populaţiei accesul la un preţ corect al gazelor.

"Săptămâna viitoare, probabil că vom definitiva cu specialiştii PSD şi PNL pactul pe care îl vom supune atenţiei publice şi pe care îl vom propune de a fi semnat de toate forţele politice, indiferent că sunt în opoziţie sau la guvernare. Cred că avem această responsabilitate faţă de cetăţenii României, atât timp cât există resurse naturale proprii să nu plătim un preţ mărit pentru gazele din import", a mai spus Daniel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici