Cristian Diaconescu şi-a depus candidatura la BEM

Social-democratul Cristian Diaconescu şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Cristian Diaconescu şi-a depus candidatura la BEM

Cristian Diaconescu şi-a depus candidatura la BEM

Cristian Diaconescu a fost însoţit de preşedintele PSD, Mircea Geoană, de liderul organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, şi de secretarul general al formaţiunii, Miron Mitrea, care este şi coordonatorul campaniei electorale a partidului.

"Proiectele noastre se adresează bucureştenilor. De la ei aşteptăm semnalul. Restul este luptă politică şi multă demagogie care, de regulă, durează o zi", a declarat Cristian Diaconescu.

El a spus că nu a vrut să facă vreun pronostic, dar a afirmat că, aşa cum arată sondajele de opinie, probabil candidaţii PSD şi PDL vor intra în al doilea tur al alegerilor.

"Sorin Oprescu este unul dintre ceilalţi contracandidaţi şi sper într-o competiţie onestă cu domnia sa. Pe de altă parte, cred că este un argument serios pentru ca să ne gândim că în acest moment bucureştenii au nevoie de o schimbare şi politicienii din anul '90 ar trebui să înţeleagă acest lucru", a mai spus Cristian Diaconescu.

La rândul său, liderul partidului, Mircea Geoană, a ţinut să precizeze că organizaţia Bucureşti a partidului l-a susţinut pe Sorin Oprescu de două ori, "din păcate, fără succes".

"Avem un singur candidat şi acesta este Cristian Diaconescu. Suntem absolut convinşi că şi proiectele lui şi profilul lui moral, dar şi modul în care se raportează la agenda reală a Bucureştiului, îl vor aduce la câştigarea primăriei", a declarat Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici