Cristian Diaconescu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale şi anunţă că strânge semnături

  • Cristian Diaconescu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale.
  • Prin intermediul unui mesaj video, fostul ministru de Externe anunţă că a început să strângă semnături.
  • Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent, a transmis Diaconescu.
Urmărește
1505 afișări
Imaginea articolului Cristian Diaconescu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale şi anunţă că strânge semnături

Cristian Diaconescu vrea să candideze la alegerile prezidenţiale şi anunţă că strânge semnături

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, şi-a anunţat pe Facebook candidatura la preşedinţia României.

„Am decis să candidez la preşedinţia României ca independent. Independent nu înseamnă singur. Sunt împreună cu românii şi ei sunt alături de mine şi eu alături de ei”, a spus Cristian Diaconescu.

Pentru a-şi depune candidatura, Diaconescu are nevoie de un număr important de semnături de susţinere. De aceea, el cere ajutorul românilor.

„Putem depune o candidatură, dar avem nevoie de peste 200.000 de semnături. Piedici în calea candidaţilor independenţi sunt multiple. Nu este deloc uşor, am început deja strîngerea de semnături”, a precizat Cristian Diaconescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici