Cristian Preda:În ciuda dificultăţilor politice pe care le traversează, Berceanu şi-a păstrat umorul

Europarlamentarul PDL Cristian Preda, despre care senatorul PDL Radu Berceanu a afirmat, vineri, că nu este cunoscut de electorat, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că fostul ministru al Transporturilor nu şi-a pierdut umorul în ciuda dificultăţilor politice pe care le traversează.

5 afișări

"Mă bucur că Radu Berceanu, în ciuda dificultăţilor politice pe care le traversează, nu şi-a pierdut simţul umorului. Eu cred că este bine să fii destins în politică, inclusiv atunci când îţi critici colegii", a spus Cristian Preda.

Liderul PDL Dolj Radu Berceanu declarat, vineri seară, la un post local de televiziune din Craiova, că dacă europarlamentarul Cristian Preda ajunge în Craiova şi este pus "lângă stâlpul de lângă Primărie", nu va fi întrebat nimic de către nimeni, pentru că nu va fi recunoscut.

"Ce ştie Cristian Preda despre organizaţia de la Dolj? Zero. Ce să formuleze Cristian Preda despre chestia asta? Dacă-l aducem pe Cristian Preda şi-l punem lângă stâlpul din faţa primăriei nu-l întreabă două ore nimeni nimic. Dacă stă cu mâna aşa, poate îi pune cineva ceva acolo. Dar aşa nu-l întreabă nimeni nimic, că nu ştie nimeni că el e Cristian Pred, ce să spun", a declarat Radu Berceanu.

Cristian Preda şi Radu Berceanu au avut o serie de dispute la congresul PDL din acest an.

Preşedintele Traian Băsescu declara, la o dezbatere politică, în urmă cu câţiva ani, că un test pentru un politician este să se aşeze pe stradă lângă un stâlp, pentru a vedea dacă este sau nu recunoscut de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici