Cu domiciliul în Baia de Fier, Ponta spune că va semna petiţia PNL-PC pentru Bucureşti

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că decizia politică luată în BPN este ca PSD şi organizaţia din Bucureşti să susţină petiţia iniţiată de PNL şi PC pentru păstrarea actualei administraţii pe sectoare a Capitalei.

Urmărește
8 afișări

Ponta a precizat că PSD a luat decizia politică de a susţine petiţia lansată de primarii sectoarelor 1 şi 4, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu, de iniţiere a unui referendum pentru păstrarea actualei forme de organizare, pe sectoare, a Capitalei.

Deşi are domciliului în Gorj, în Baia de Fier, Ponta a precizat că şi el va semna petiţia respectivă, ca şi alţi colegi de-ai lui.

Majoritatea membrilor Biroului Permanent Naţional au domiciliul în afara Bucureştiului, în judeţele în care au candidat la alegerile parlamentare.

"Bucureştiul are nevoie de organizarea pe sectoare pentru că sunt enorm de multe probleme şi încercarea doamnei Elena Udrea de a distruge sectoarele doar pentru că nu poate să le câştige sau pentru că nu poate să le folosească resursele financiare trebuie oprită", a afirmat Ponta.

El a precizat că USL va construi "un proiect" pentru Bucureşti care să confere mai multă responsabilitate sectoarelor, investiţii mai multe pentru bucureşteni şi mai puţine "pentru clientela doamnei Udrea".

Ponta a evitat, întrebat de jurnalişti, să menţioneze dacă cei trei consilieri PSD care au votat alături de PDL bugetul Capitalei vor fi sancţionaţi.

"Tot felul de oameni curajoşi care votează pentru ei şi pentru buzunarul lor tot felul de lucruri nu au ce căuta nici în PSD, nici în PNL", a spus el, nedorind să precizeze dacă cei trei consilieri vor fi sancţionaţi sau doar avertizaţi.

Liderii filialelor de Bucureşti ale PNL şi PC, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone, au lansat, duminică, printr-o declaraţie de presă, campania "Apără Bucureştiul! Semnează pentru referendum", pentru strângerea de semnături pentru referendum local referitor la Legea Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici