Cum au revenit Antonescu şi Ponta la scaunele de la USL: "Stai bine?"/"Stau, nu are importanţă"

Preşedintele interimar Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta au glumit, marţi, în debutul conferinţei de presă de la sediul central al USL, pe seama reluării locurilor lor obişnuite, Ponta spunând că i s-a coborât scaunul şi întrebându-l pe Antonescu dacă „stă bine”.

Urmărește
1026 afișări
Imaginea articolului Cum au revenit Antonescu şi Ponta la scaunele de la USL: "Stai bine?"/"Stau, nu are importanţă"

Victor Ponta şi Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

„A, chiar! Ne-am reluat locurile, Crin, că...”, a spus Ponta, râzând, în timp ce se aşeza pe scaunul său obişnuit din sala de presă de la sediul USL, în stânga lui Antonescu.

„Daa, aici...”, i-a replicat Antonescu, răzând, în timp ce se aşeza şi el pe scaunul său din centru, avându-l în stânga pe Victor Ponta şi în dreapta pe Daniel Constantin.

„Uite! Între timp a mai coborât ăsta (scaunul, n.r.)!, i-a spus Ponta lui Antonescu, observând că scaunul său era poziţionat pe un nivel mai jos decât cel al preşedintelui interimar.

„Nu se poate...”, i-a replicat Antonescu, tot râzând.

„L-au dat mai jos. Aşa...”, a continuat Ponta, în timp ce-şi regla scaunul pentru a-l înălţa.

„Mai ridic. E ok? Stai bine?”, l-a întrebat, în continuare Ponta pe Antonescu, pentru a se asigura că nivelurile de înălţime ale celor două scaune sunt similare. „Stau. Nu are importanţă!”, i-a răspuns Antonescu.

Co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta şi preşedintele PC, Daniel Constantin, co-preşedinte al ACD, şi-au creat o cutumă, încă din perioada de început a USL, din a sta la conferinţele de presă ale USL astfel: Antonescu în centru, Ponta în stânga sa şi Constantin în dreapta sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici